Kødkasser 10 kg / 20 kg, som standard eller Luksus pakker

Hvis man ikke har specielt ønske om at få sin del fra et specifikt dyr/avler, kan man bestille en 10 eller 20 kg’s kødkasse.

Som  de sidste år kan man købe 10 eller 20 kg kasser med udskåret kød. Der vil være Standard kasser med de sædvanlige udskæringer, som kan være  steaks, culotte, bov, tykkam, tværreb etc.    Man kan også bestille  såkaldt Luksus kasser. Her vil de udskæringer fra forenden af dyret, så som tværreb, oksebryst og lignende  være pillet af og brugt som hakket kød . Prisen vil selvfølgelig være lidt højere end standard kassen for Slagteren  bruger tid for at pille kød af knoglerne og bruge det til hakket kød. Kødet fra bagenden af dyret  bliver helt som  tidligere parteret til de sædvanlige gode udskæringer og stege. Dette initiativ kommer, fordi mange har givet udtryk for, at de har svært ved at få brugt f.eks. oksebryst, tværreb  og lignende.

Kødet er vakuum pakket i mindre portioner og klar til fryseren- f.eks. hakket kød 500 g , steaks typisk 2 -3 stk. pr pakke. Det bør bemærkes, at der selvfølgelig vil være mere hakket kød i en luksuskasse end i en standard, da suppekødet f.eks. oksebryst, tværreb er blevet “pillet af” og kødet anvendt til hak.

Kødkasserne vil blive pakket i den angivne størrelse. Kasserne sammensættes af slagteren, så der er en retfærdig fordeling af de gode stykker, og dertil lægges det hakkede kød, der svarer dertil. Se evt.  Kødkasser 10 eller 20 kg – almindelig eller luksus

Hakket oksekød

Der  vil blive fremstillet en stor mængde magert hakket oksekød, der typisk har et fedtindhold på 8-12% . Kødet vakuum pakkes som standard i poser a 500 g.  Mod bestilling kan man få hakket kød i 5 kg  pr pakning

Hakket oksekød, 5 kg portioner:                         80 kr./kg
Hakket oksekød 500 gram vakuum pakket  90 kr./kg    (min.5 kg)

Pølser/ spegepølser

Derudover vil der være mulighed for at bestille gode okse pølser. Vi får slagteren til at fremstille forskellige grill pølser, der er krydret med forskellige spændende krydderier. Pølserne er lavet med respekt for et gode kød, og der er kun tilsat det, der er nødvendigt, for at få lavet en super god pølse til at lægge på grillen en sommeraften på terrassen, eller hvor og hvornår man nu har lyst til det.

Der vil og også blive lavet okse spegepølser. De tilsættes kun krydderier og er meget faste i kødet og smager utroligt dejligt. Der vil være en almindelig spegepølse, samt en version med peberkorn

Frankfurtere:
-6 stk. frankfurtere Holme å Classic á 100 gram/stk.-                                                           65 kr.
-6 stk. frankfurtere Holme å Chili á 100 gram/stk. –                                                               65 kr.
-6 stk. frankfurtere Holme å ramsløg á 100 gram/stk. –                                                        65 kr.

Mindste salg er 4 pakker frankfurtere.

 

Oksespegepølser:
450 grams spegepølse m. grønne peberkorn                                                                               65 kr.

Interesseret i kødsalg 2023?

  Navn (skal udfyldes)

  E-mail (skal udfyldes)

  Tlf.nr. (skal udfyldes)

  Din bestilling (skriv type og antal pakker)

  (udfyldes med et tal)

  Andre tilbud:

  Økologisk oksekød:

  Vi har desværre pt. ikke  kød,  der må defineres som økologisk til salg.

  For at man kan være økologisk avler, skal man være registreret landmand, og da vi er alle fritids avlere , kan vi derfor ikke godkendes som sådan.

  Vores dyr behandles efter de samme metoder  og vilkår med stor fokus på dyrevelfærd. derfor kan vi med god samvittighed sige , at det i høj grad er kød, der er fremavlet på naturens præmisser.

   

  Køb af hele, halve eller kvarte dyr

  Der er forskellige muligheder for at købe kødet. Hvis man ønsker at få kød fra et specifikt dyr/eller fra en bestemt avler, bør man bestille sit kød som halve, kvarte eller ottendedele. Her får man så den bestilte del leveret opskåret i de gode kødstykker, der er – se evt. billederne nedenfor – samt hakket oksekød med meget lidt fedt lavet af afpuds og de ikke-reelle kødstykker.

  Et par gange om året slagtes et antal af foreningens dyr for at tilpasse antallet med arealernes størrelse og mængden af føde, og det giver mulighed for at arrangere et kødsalg til vores medlemmer.

  Foreningens medlemmer har fortrinsret til at købe det producerede kød, og der fremsendes i god tid inden slagtning information  om kødsalg til alle med mulighed for at bestille. Hvis der er kød i overskud, tilbydes det til øvrige interesserede, som måtte have registreret sig hos foreningen eller dens medlemmer.

  Kødet leveres finparteret og uden alle de store ben/knogler, og prisen kan derfor synes høj sammenlignet med andre tilbud. Det er pakket, så der udleveres både udskåret kød og hakket kød.

  Suppeben
  Ekstra suppeben kan altid tilkøbes for 5 kr. / kg

  Vejledende kan angives at:

  Et ½ dyr kan veje mellem 40 og 90 kg

  Et ¼ dyr kan veje mellem 20 og 45 kg

  Et 1/8 dyr kan veje mellem 10 og 25 kg

  Udskåret oksekød i 1/2, 1/4 eller 1/8 dele :              90 kr./kg  –

  Som Luksus udskæring (se nedenfor):                        105 kr/kg.

  Hvis man ønsker at få vakuum pakket kødet i plast poser koster det 10 kr ekstra pr kg. Det skal noteres på ordren, hvis det ønskes.

  Interesseret i kødsalg 2023?

   Navn (skal udfyldes)

   E-mail (skal udfyldes)

   Tlf.nr. (skal udfyldes)

   Din bestilling (skriv type og antal pakker)

   (udfyldes med et tal)