Luksus eller almindelig

Hvis man ikke har specielt ønske om at få sin del af et specifikt dyr, kan man bestille en 10 eller 20 kg’s kødkasse. Det udskårne kød er vakuum pakket, mærket tydeligt op og lige klar til fryseren,

Vi kan også tilbyde en  luksus-kasse. Her afpiller slagteren det forkød af, som typisk er suppekød  ( tværreb, oksebryst o.lign.) og bruger det til hakket kød,. Som tidligere udskæres bagkødet til de sædvanlige gode udskæringer og stege. Dette initiativ kommer, fordi mange har givet udtryk for, at de har svært ved at få brugt f.eks. oksebryst, tværreb  og lignende. Disse nye kasser vil blive kaldt Luksus kasser og prisen vil selvfølgelig være lidt højere end standard kassen. Også her er kødet vakuum pakket og klar til fryseren.

Det bør bemærkes, at der selvfølgelig vil være mere hakket kød i en luksuskasser end i en almindelig, da suppekødet f.eks. oksebryst, tværreb er blevet “pillet af” og kødet anvendt til hak.

Kødkasserne vil blive pakket i den angivne størrelse. Kasserne sammensættes af slagteren, så der er en retfærdig fordeling af de gode stykker, og dertil lægges det hakkede kød, der svarer dertil.

 

Pris for en 10 kg kasse med blandet kød:     1.050 kr,     –

Som Luksus kasse:                                                     1.200 kr.

 

Pris for en 20 kg kasse med blandet kød:     2.000 kr    –

Som Luksus kasse:                                                     2.300 kr.

Interesseret i kødsalg 2023?

    Navn (skal udfyldes)

    E-mail (skal udfyldes)

    Tlf.nr. (skal udfyldes)

    Din bestilling (skriv type og antal pakker)

    (udfyldes med et tal)