Standard kødkasse eller Standard Plus kødkasse.
Hvis man har lyst til at prøve det gode oksekød, kan man bestille en 10 eller 20 kg’s Standard kødkasse. I Standard kødkassen er det kødstykker, der både kommer fra forenden og bagenden af dyret, og det er udskåret i mindre portioner, vakuum pakket, mærket tydeligt op og lige klar til fryseren, Derudover er der også en portion hakket kød , alt pakket i 500 g vakuum plast pose, også klar til fryseren..
Vi kan også tilbyde en Standard Plus kødkasse. Her afpiller slagteren de udskæringer af kødet fra forenden, som typisk er suppekød ( tværreb, oksebryst o.lign.) og laver det til hakket kød,. Som i Standard kassen udskæres bagkødet til de sædvanlige gode udskæringer og stege, vakuum pakket og klar til fryseren. Derudover er der også i Standard Plus kassen en portion hakket kød , alt pakket i 500 g vakuum plast pose, også klar til fryseren..
Dette initiativ kommer, fordi mange har givet udtryk for, at de har svært ved at få brugt f.eks. oksebryst, tværreb og lignende. Disse kasser vil blive kaldt Standard Plus kasser og prisen vil selvfølgelig være lidt højere end for Standard kassen.
Det bør bemærkes, at der selvfølgelig vil være mere hakket kød i en Standard Plus kødkasse end i en Standard kasse, da suppekødet f.eks. oksebryst, tværreb som nævnt ovenfor er blevet “pillet af” og kødet herfra anvendt til hak.
Kødkasserne vil blive pakket i den angivne størrelse. Kasserne sammensættes af slagteren, så der er en retfærdig fordeling af de gode stykker, og dertil lægges det hakkede kød, der svarer dertil.
Pris for en 10 kg Standard kasse med blandet kød , ( typisk 5-5,5 kg udskåret kød og 4-5 kg hakket kød): 1.150 kr,
Som Standard Plus kasse: ( typisk 4-5 kg udskåret kød og 5-6 kg hakket kød) : 1.300 kr.
Pris for en 20 kg Standard kasse med blandet kød (typisk 10-12 kg udskåret kød og 8-10 kg hakket kød): 2.200 kr
Som Standard Plus kasse ( typisk 8-10 kg udskåret kød og 10-12 kg hakket kød): 2.500 kr.
Rabatten ved køb i kasser i forhold til løssalg af de enkelte udskæringer/hak er minimum25-30%
Interesseret i kødsalg 2024?