Standard kødkasse eller Opgraderet kødkasse.

Hvis man har lyst til at prøve det gode oksekød, kan man bestille en 10 eller 20 kg’s standard kødkasse. I standard kødkassen er det kødstykker, der både kommer fra forenden og bagenden af dyret, og det er udskåret i mindre portioner, vakuum pakket, mærket tydeligt op og lige klar til fryseren,

Vi kan også tilbyde en  Opgraderet kødkasse. Her afpiller slagteren de udskæringer af  kødet fra forenden, som typisk er suppekød  ( tværreb, oksebryst o.lign.) og laver det til hakket kød,. Som i standard kassen  udskæres bagkødet til de sædvanlige gode udskæringer og stege, vakuum pakket og klar til fryseren.

Dette initiativ kommer, fordi mange har givet udtryk for, at de har svært ved at få brugt f.eks. oksebryst, tværreb  og lignende. Disse kasser vil blive kaldt  Opgraderede  kasser og prisen vil selvfølgelig være lidt højere end Standard kassen.

Det bør bemærkes, at der selvfølgelig vil være mere hakket kød i en Opgraderet kødkasser end i en Standard kasse, da suppekødet f.eks. oksebryst, tværreb er blevet “pillet af” og kødet anvendt til hak.

Kødkasserne vil blive pakket i den angivne størrelse. Kasserne sammensættes af slagteren, så der er en retfærdig fordeling af de gode stykker, og dertil lægges det hakkede kød, der svarer dertil.

 

Pris for en 10 kg Standard kasse med blandet kød:     1.050 kr,     –

Som Opgraderet kasse:                                                               1.200 kr.

 

Pris for en 20 kg Standard  kasse med blandet kød:              2.000 kr    –

Som Opgraderet kasse:                                                                           2.300 kr.

Interesseret i kødsalg 2024?

    Navn (skal udfyldes)

    E-mail (skal udfyldes)

    Tlf.nr. (skal udfyldes)

    Din bestilling (skriv type og antal pakker)

    (udfyldes med et tal)