NYT-NYT

Vi vil, når vi slagter næste gang, forsøge at tilbyde en luksus udskæring af det lækre kød fra dyrene i Afgræsningsforeningens enge.

Der er mange, der har giver udtryk for, at de har svært ved at få brugt f.eks. tværreb, oksebryst , osso buco og nogle af de andre udskæringer fra forenden af koen. Derfor vil vi få slageren til at afpudse kødet i forenden og  lave det til hakket oksekød.

Det ekstra arbejde og at der også bliver lidt færre kg pga. at mere knogler og fedt skæres væk, gør at prisen derfor bliver lidt højere – 105 kr pr kg. Til gengæld får man så mulighed for at lave hakke-drenge af de stykker, som man før havde lidt udfordringer med.

 

Kig ind på siden med Kødsalg og læs mere om de nye tiltag.

 

Vi forventer at slagte et  pænt antal dyr i slutningen af Oktober/start November, så bestil bare allerede nu,  Alle bestillinger bliver skrevet op, og I vil blive kontaktet når vi ved mere præcist ,hvornår det vil blive udleveret.